(Artikelnr: 0660350cup)
€ 3,69
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Doortjes Hakhoning Luchtwegenmix 300 gr, een mix van Menthol en Eucalyptus

Ingrediënten:  Honing, kruiden, water, suiker, glucosestroop en een natuurlijke kleurstof.

Doortje Hakhoning Menthol

De Doortjes Hakhoning Menthol snoepjes zijn een heerlijk zacht met een frisse smaak. Ook deze lekkernij kan een positief effect hebben bij hooikoortsklachten, keelpijn en verkoudheid. Het verhoogt de concentratie en kan ook gebruikt worden om mee te stomen. Een tip: in de zomer is Hakhoning Menthol ook te gebruiken om ijsthee van te maken. Een heerlijk en gemakkelijke toevoeging.

Doortje Hakhoning EUCALYPTUS

Het is niet gek als je Eucalyptus kent als ingrediënt van hoestpastilles. En als Doortjes Hakhoning Eucalyptus! Eucalyptus is natuurlijk gewoon heel erg lekker, maar kent daarnaast ook veel voordelen. Eucalyptus werkt slijmoplossend en ontstekingsremmend. Eucalyptus kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo drinken veel mensen thee van gedroogde eucalyptusbladeren of worden druppels toegevoegd aan bijvoorbeeld suiker of honing. Een makkelijke en hele lekkere manier is dus onze hakhoning eucalyptus.

Alle smaken Doortje hakhoning zijn ambachtelijk door Doortje gemaakt met het welzijn van de bijen in gedachten. Alle varianten zijn lactosevrij en worden verwerkt met 100% natuurlijke producten. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van hooikoortsklachten bij hakhoning menthol, of het beter slapen van hakhoning anijs.

Artikelnummer

0660350cup 

€ 3,69
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen