(Artikelnr: 0660352cup)
€ 3,69
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Doortjes Hakhoning fruitmix 300 gr, een mix van Citroen, Aardbei en sinaasappel.

Ingrediënten:  Honing, kruiden, water, suiker, glucosestroop en een natuurlijke kleurstof.

Doortjes Hakhoning Citroen

Ook Doortje werkt met deze vrucht (citroenen) en maakt daarvan heerlijke Hakhoning Citroen. Verfrissend en heerlijk om ijsthee, thee of ijsjes mee te maken. Daarnaast kan het door de hoge dosis vitamine C geen kwaad bij verkoudheid en griep. De citroen werkt verzachtend bij keelpijn en kan positief werken op de afvalstoffenafvoer van het lichaam.

Doortjes Hakhoning Aardbei

Houd je echt van zoetigheid? Probeer de aardbeien dan uit bij desserts, gebak of als een zoet snoepje, zoals Doortje doet met zijn Hakhoning. Kortom: de aardbei is een groot favoriet. Zacht en fruitig

Doortjes Hakhoning Sinaasappel

Met zijn zoete en frisse smaak is de Sinaasappel een populaire vrucht. De aromatische smaak is ook lekker gecombineerd met hartige gerechten zoals een pasta of curry. Gecombineerd met honing maakt het een zoete en verfrissende lekkernij. De hakhoning sinaasappel van Doortje is dankzij zijn heerlijk zoete smaak een echte favoriet. Ook bij kinderen valt hakhoning sinaasappel goed in de smaak! 

Alle smaken Doortje hakhoning zijn ambachtelijk door Doortje gemaakt met het welzijn van de bijen in gedachten. Alle varianten zijn lactosevrij en worden verwerkt met 100% natuurlijke producten. 

Artikelnummer

0660352cup 

€ 3,69
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen