Soezie-meel is een gezonde keuze
Je dagelijkse boterhammen leveren je lichaam levensnoodzakelijke energie, vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Daarom is het zo belangrijk elke dag voldoende brood te eten. Uniek is dat de All-in-mixen en de meelsoorten uit de Boerenbrood-reeks uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten.

Soezie heeft het grootste assortiment
Met meer dan 70 verschillende soorten meel vind je als thuisbakker zeker je keuze bij Soezie. Elke meelsoort wordt samengesteld door ervaren bakspecialisten en is grondig getest met verschillende recepten. Bovendien werkt Soezie nog continu aan nieuwe meelsoorten. Welk brood of gebak je ook wilt, bij Soezie vindt u zeker de juiste ingrediënten.

Soezie: de smaak van het goede leven
De specialisten van Soezie zijn zelf niet alleen ervaren thuisbakkers, maar ook echte fijnproevers. Bij het mengen van de juiste graansoorten gaan ze dan ook heel kritisch te werk. Omdat ze willen dat ook u ten volle kunt genieten van de vele internationale variëteiten en alle rijke smaken die brood te bieden heeft.

Wat bied Lekker & Meer nog meer!
Langs een groot assortiment Soezie all-in broodmixen en original broodmixen en Soezie bakproducten, verkopen wij ook bakproducten van Custers / De Bakwinkel. Tevens verkopen wij aanverwanten artikelen.

Wat kan Lekker & Meer voor u betekenen?

Lekker & Meer dient het gemak van de mens, doordat u uw producten online bestellen kunt, waarna uw bestelling met zorg bij u thuis wordt bezorgd. Hierdoor kunnen wij de prijs van de producten zelf lager houden.

Team Lekker en Meer.eu