Hakhoning-Doortje
Een eerlijk en gezond snoepje uit de natuur: Doortjes Hakhoning. Authentieke hakhoning wordt al gemaakt sinds de Middeleeuwen en is sinds kort weer bekend in Nederland. Niet alleen vanwege het gebruik bij verkoudheid, hoesten, keelpijn, keelontsteking en griepachtige klachten, maar vooral ook als lekkernij. Doortjes Hakhoning als een natuurlijk snoepje voor de kinderen, voor jezelf bij een warme mok thee of als een after dinner mint. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van hooikoortsklachten bij hakhoning menthol, of het beter slapen van hakhoning anijs.

Alle snoepjes zijn lactosevrij en gemaakt met het welzijn van bijen in gedachten. Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke producten. 

Hakhoning is geen medicijn;


Hakhoning Doortje grootverbruik

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

MeelenMeer.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten en slaat geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Welkom op de webshop Lekker en Meer { voorheen Meel en Meer), een webshop met een ruim assortiment bakmixen en vele lekkers. 


Misschien heeft u het al gezien. Omdat ons assortiment niet alleen maar broodmixen (meel) is, hebben wij de naam van de webshop aangepast in "Lekker en Meer" De kwaliteit de service blijft onveranderd. 

Ivm de vakantie periode duurt het langer voor uw bestelling in behandeling wordt genomen en wordt afgeleverd. 
Hopend op uw begrip.


Groet Team LekkerenMeer.nl,