Vers garantie! Onze noten worden gebrand in onze eigen branderij

Vers garantie! Onze noten worden gebrand in onze eigen branderij

Bij Noten en Meer bestelt u eenvoudig en snel verse noten, pinda's, rice crackers en onze andere smaakvolle producten. Al onze noten en producten worden dagelijks gebrand en vers verpakt. Hiermee garanderen wij u een vers garantie zodat u na de aankoop heerlijk kunt genieten van onze noten.
 

Neem één handje noten per dag
Noten bevatten ook veel calorieën. Eet er daarom niet te veel van. Zo’n 30 gram noten is voldoende om van de gezondheidsvoordelen te profiteren.
30 gram noten per dag is niet heel veel. Toch zijn er maar weinig Nederlanders die dat handje noten per dag halen. Hoe kun je die hoeveelheid toch in je menu verwerken, als je niet gewend bent om regelmatig noten te eten?

Een eenvoudige manier is natuurlijk om letterlijk voor een handjevol nootjes te gaan. Dat is bijvoorbeeld een goede snack tussen de maaltijden door. Maar wat als je daar gewoon niet aan denkt, of niet zo van losse noten houdt?

In dat geval vallen noten gelukkig in allerlei lekkere recepten te verwerken. Daarmee hoef je je niet snel zorgen te maken om hoeveel gram noten per dag je binnenkrijgt!

Het meest uitgebreide assortiment

Noten is onze passie, dat proef je, dat ruik je dat is puur genieten. Naast heerlijke verse noten en zuidvruchten is het ook fijn om te weten dat noten een lekkere gezonde snack is. Een handvol nootje per dag past goed in de schijf van 5. Daarom vindt u in ons assortiment een ruime keuze aan rauwe notenmixen. Dat moet je geproefd hebben. Dat wil je gewoon proeven!
 

Noten kopen bij Noten en Meer

Bestel uw noten via de bestelsite en betaal via ideal. Uw noten worden zorgvuldig ingepakt en naar u toegezonden via PostNL.
 

Uitstekende service

Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van onze kwaliteit noten en zuidvruchten. En vergeet niet onze notenmixen, deze zijn een waren delicatesse. Voor eventuele vragen kunt u altijd een mail sturen.

Wij helpen u graag verder!
 
Noten en Meer, de smaak van het goede leven!